No products in the cart.

Oppimistilojen akustiikka

Oppimistilat ovat nykyisin avoimia, isoja tiloja, jotka muuttuvat ja muuntuvat päivän aikana eri tilanteiden mukaan. Tämä asettaa haasteita oppimisympäristölle, sillä työrauhan täytyy säilyä opetustilanteiden vaihtuessa. Akustisesti rauhallinen ympäristö edistää oppimista, luo viihtyisyyttä ja rauhallisuutta sekä ennaltaehkäisee stressiä.

Latvus-akustiikkapuut vaimentavat kaikumista ja toimivat tilanjakajina ja näin edesauttavat päiväkodin ja koulun meluongelmien ratkaisemista. Oppimistiloihin on saatavilla myös Ilmava-akustiikkasermejä monessa eri koossa ja värissä joko pöytään kiinnitettynä, omilla jaloillaan seisovana tai katosta roikkuvana mallina.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta akustiikkatuotteista! Voit soittaa, lähettää sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen, jonka jälkeen otamme sinuun pian yhteyttä.

Näytetään kaikki 2 tulosta


Viihtyisä oppimisympäristö

Kun opiskellaan isossa ryhmässä tai pienryhmässä yhdessä tilassa, syntyy usein melua ja häiritseviä ääniä. Opettajan äänen pitäisi kuulua tilan perimmäiseen nurkkaan asti ja oppilaiden pitäisi voida säilyttää vuorovaikutus toistensa kanssa. Tehokkaasti häiriöäänet vaimentavilla akustiikkatuotteilla saavutetaan rauhallinen ja viihtyisä oppimisympäristö, parannetaan oppilaiden keskittymistä, ennaltaehkäistään kuulo-ongelmia ja stressiä. Ilmava-akustiikkasermin molemmat puolet vaimentavat tehokkaasti tilan kaikumista, Latvus-akustiikkapuut estävät häiriöäänten leviämistä. Molempia on saatavilla useissa eri värivaihtoehdoissa ja koossa.  

Suosi suomalaista

Latvus-akustiikkapuut ja Ilmava-akustiikkasermit ovat Niemen Tehtaiden ja sastamalalaisen Yesecon toimivan, taidokkaan yhteistyön näyte. Ostamalla kotimaiselta valmistajalta tuet suomalaista työtä ja yrittäjyyttä. Kahden paikallisen yrityksen yhdistäessä voimansa syntyi innovatiivinen ja leikkisä tuote. Niemen Tehtaat valmistaa akustiikkapuihin vaneriset rungot, Yeseco puolestaan latvan akustiikkalevyn kangasverhoillusta, ekologisesta luonnonkuidusta sekä kierrätetystä puu- ja muovikuidusta.  

Saatavilla huoltoa

Meiltä saat asiantuntevaa suunnitteluapua. Me teemme asiakkaalle tilasuunnitelman ja toimitamme tuotteet kohteeseen tarvittaessa valmiiksi kasattuna ja paikoilleen asennettuna. Tällä takaamme tuotteen turvallisen, oikeaoppisen käytön, kun se on ammattilaisen paikoilleen asentama. Tuotteiden normaali toimitusaika on 6-8 viikkoa. Asennuksen lisäksi kalusteille on saatavilla korjaus- ja huoltopalvelua, sillä huonekalutehtaan varaosavalikoimista löytyy oikeat, toimivat osat puutteellisten tilalle. Huollamme myös muiden valmistajien tuotteita. Kysy myös mahdollisuutta kalusteiden vuokraamiseen, sopimuksen voi tehdä esimerkiksi 3-5 vuodeksi. Soita meille, lähetä sähköpostia tai ota yhteyttä Messenger-palvelun kautta, niin saadaan projekti pian pyörimään!