No products in the cart.

Tuolit ja penkit

Päiväkoti- ja kouluympäristöissä kasvaa eri ikäisiä lapsia, joten myös kalusteiden tulisi tukea lapsen kasvua ja kehitystä. Tämä tarkoittaa tuotteiden oikeaa mitoitusta lapsen tarpeet huomioiden. Lasten tuolien ja penkkien täytyy ensisijaisesti olla turvallisia käyttäjilleen. Lisäksi kalusteiden täytyy kestää kovaakin käyttöä.

Niemen Tehtaiden valmistama Muksu-sarja on ollut koti- ja päiväkotikäytössä jo 1950-luvulta asti. Monelle tuttua, turvallista sarjaa päivitämme jatkuvasti vastaamaan paremmin nykyajan vaatimuksiin. Esimerkiksi Muksu-syöttötuolimme on testattu ja se täyttää lasten syöttötuoleille asetetut turvallisuusvaatimukset. Lisäksi kaikki Muksu-sarjan kalusteet ja niiden valmistuksessa käytetyt materiaalit ovat turvallisia ja haitta-aineettomia.

Muksu-sarjan tuolit ja penkit valmistetaan kestävästä, lakatusta koivusta. Kalusteiden normaali toimitusaika on 6-8 viikkoa. Toimitamme kalusteet kohteeseen tarvittaessa valmiiksi kasattuna ja paikoilleen asennettuna. Saat meiltä myös asiantuntevaa suunnitteluapua, kalusteiden korjaus- ja huoltopalvelua sekä tarvittavat varaosat.

Ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse. Voit myös täyttää yhteydenottolomakkeen tai lähettää mieltä askarruttavat kysymykset Messengerin kautta, jonka jälkeen olemme sinuun pian yhteydessä.

Näytetään kaikki 6 tulosta


Monipuolinen Muksu-sarja

Monipuolisen Muksu-sarjan kalusteista on helppo valita lapsille sopivat tuolit kouluun tai päiväkotiin. Perinteinen Muksu-tuoli on niin sanottu yleistuoli, joka sopii ruokailuun, askarteluun tai vaikka lasten yhteisiin pelihetkiin. Muksu-tuolista on olemassa myös korkeampi malli sekä korkeampi tuoli käsinojilla. Korkeat tuolit ovat ergonominen vaihtoehto myös hoitohenkilökunnalle, sillä kun lapset istuvat korkeammalla, hoitajat välttyvät turhalta kumartelulta ja selkävaivoilta. Muksu-syöttötuoli on testattu ja se täyttää standardin SFS-EN 14988:2017 mukaiset vaatimukset. Syöttötuolissa ja korkeissa Muksu-tuoleissa on lisäksi säädettävä jalkatuki, joten muunneltavuuden vuoksi ne sopivat eri ikäisille lapsille. Muksu-sarjassa turvallisuusnäkökulmat on tarkkaan mietitty. Tuolien kulmat ovat pyöristettyjä, joten istuessaan tuolilla lapsi ei loukkaa itseään. Turvallisuuden lisäksi tuoleissa korostuu laadukkuus ja tuotteiden pitkäikäisyys.  

Mitoiltaan sopivat kalusteet

Päiväkoti- ja koulukalusteet joutuvat kovalle kulutukselle joka päivä, sillä useampi lapsi voi käyttää päivän aikana samaa kalustetta. Kalusteiden tulee siis olla kestäviä, mitoiltaan toimivia, mutta muunneltavia ja tietysti itse tarkoitukseen sopivia. Päiväkotien kalusteiden täytyy kestää käytössä vuosia, jopa vuosikymmeniä, sillä kalusteita ei vaihdeta vaihtuvien sisustustrendien mukaan. Muksu-sarjassamme on panostettu moderniin ulkonäköön, muotoiluun ja hillittyyn värimaailmaan, jonka vuoksi ne sopivat monenlaisiin tiloihin.  

Huollettu kaluste kestää

Kalusteiden käyttöasteesta ja kulutuksesta johtuen tuotteet voivat vioittua, mutta me olemme varautuneet tähänkin ja tarjoamme valmistamillemme tuotteille korjaus- ja huoltopalvelua. Tarvittaessa huollamme myös muiden valmistajien tuotteita, sillä laajasta varaosavalikoimastamme löytyy puuttuvien osien paikalle toimivat. Myös kalusteiden vuokraaminen on mahdollista, sopimuksen voi tehdä esimerkiksi 3-5 vuodeksi.