No products in the cart.

Kaapit

Toimistossa säilytystilaa ei ole koskaan liikaa. Niemen Tehtaiden valikoimista löytyy toimistoon laadukkaita ja toimivia kaapistoja, joiden avulla paperit ja toimistotarvikkeet saadaan järjestykseen. Lukittavat kaapistot ratkaisevat myös kodin tärkeiden papereiden ja tavaroiden säilytysongelmat. Niemen Tehtaiden toimistokaapit valmistetaan Sastamalassa.  Ostamalla meiltä tuet siis suomalaista työtä!

Kaappien värivalikoimasta löytyy moneen makuun sopivia vaihtoehtoja. Kaappien alla olevat pyörät mahdollistavat niiden siirtelyn paikasta toiseen. Liukuovimekanismin ansiosta kaappi voidaan sijoittaa ahtaaseenkin tilaan. Koska kaapin takaosa on huoliteltu, se sopii myös tilanjakajaksi. Lisävarusteilla kaappia voidaan joustavasti muuttaa tarpeiden mukaan. Tutustu valikoimaamme ja ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluun, mikäli tarvitset apua toimistokaapin valitsemisessa.

Näytetään kaikki 7 tulosta


Oman tehtaan tuotantoa

Pyörälliset Roller-liukuovikaapit ja Folder-sarjan kaapit valmistetaan molemmat omalla tehtaallamme Sastamalassa. Folder-sarjaan kuuluu ovikaappi, avohylly, liukuovikaappi ja sivukaappi. Folder-avohylly voidaan muuttaa ovikaapiksi lisäämällä siihen ovipari. Roller-sarjan kaappeja on saatavilla kolmessa eri sävyssä. Kaapin etupyörät ovat lukittuvat. Roller-sarjasta on saatavilla matala ja korkea malli sekä laatikoilla varustettu vaihtoehto.

Valitse toimistokaappisi meiltä

Molemmat kaappisarjamme valmistetaan kestävästä melamiinista, joka on myös helppo materiaali pitää puhtaana. Kaappien hyllyille mahtuvat niin mapit kuin muut toimiston tärkeät paperit ja tarvikkeet. Kotimaisena perheyrityksenä haluamme tarjota yrityksille kestäviä ja toimivia säilytysratkaisuja niin toimistoihin kuin koteihin. Tutustu kaappiemme ominaisuuksiin vielä lisää ja tilaa omiin tarpeisiin sopiva malli. Voit aina olla yhteydessä myös asiakaspalveluumme, autamme sinua mielellämme!