No products in the cart.

Toimisto

Etätyö on muuttanut toimistoissa ja konttoreissa työskentelyä pysyvästi. Ensimmäinen muutos liittyy fyysiseen työpisteeseen. Enää ei välttämättä ole vakitoimipisteitä tai edes vakituista työpaikkaa, jossa työskennellään, sillä töitä voi nykyisin tehdä esimerkiksi kotisohvalla, laiturin nokassa tai vaikka lentokoneessa.

Toinen muutos liittyy toimitilojen kalustetarpeisiin, sillä ne muuttuvat työn tekemisen mukana. Tänään neuvottelutilana toimiva toimisto voi muuntua seuraavana päivänä vieraiden auditorioksi. Tämä luo haasteita kalusteiden toimivuudelle, sillä niiden mukana muuttuu myös äänimaailma.

Laajasta tuotevalikoimastamme löydät kalusteita, jotka ovat muunneltavia ja monikäyttöisiä. Esimerkiksi Roller-liukuovikaapin ovien takana säilyvät toimiston mapit, mutta kaluste soveltuu myös tilanjakajaksi huoliteltujen taustojensa ansiosta.


Moneen muuntuva mallisto

Tekee töitä sitten kotikonttorilla tai toimistossa, sähköpöytä ratkaisee tilaongelmat ja parantaa työntekijän ergonomiaa. Mallistostamme löytyvä pienin sähköpöytä on yksijalkainen ja kooltaan 70 x 50 cm. Sähköpöytiä on saatavilla perussäätimellä ja muistipaikalla varustettuna useassa eri koossa käyttäjän tarpeiden mukaan. Valmistamme kaikki sähköpöytien kannet turvallisesta E1-levyluokan materiaalista omalla tehtaallamme Sastamalassa. Myös Folder- ja Roller-sarjan säilytyskalusteet ovat kotimaisia Avainlippu-tuotteita. Niemen Tehtaiden toimistokaluste-malliston tuotteista suurin osa on liikuteltavia ja erilaisiin tiloihin soveltuvia. Niitä on myös helppo yhdistellä keskenään, sillä kalusteet ovat väreiltään ja materiaalivalinnoiltaan toisiinsa sopivia.  

Vankka kokemus taustalla

Niemen Tehtaat valmistaa huonekaluja pitkän kokemuksen, yli 120 vuotta, tuomalla ammattitaidolla. Perheyrityksen neljäs sukupolvi on vienyt yritystä vahvasti kodinkalusteiden, laivakalusteiden sekä päivä-, hoivakoti- ja toimistokalusteiden pariin. Yrityksen keskiössä on alusta asti ollut kotimainen suunnittelu, valmistus, laadukkaat ja kestävät raaka-aineet, nykyaikaiset työkoneet sekä osaava henkilökunta. Kalusteita myös testataan laadun takaamiseksi.  

Ammattilaiselta suunnitteluapua

Meiltä saat monipuoliset, muunneltavat tuotteet ja henkilökohtaista, asiantuntevaa apua. Kuljemme mukanasi kalustusprojektin ensimmäisistä kysymyksistä viimeisiin käänteisiin asti. Toimivien kalusteiden lisäksi osaamme olla avuksi myös toimivien tilojen suunnittelussa. Me osaamme auttaa oikeiden väriyhdistelmien tai materiaalivalintojen kanssa, niin että lopputulos miellyttää ja kokonaisuus vastaa parhaiten juuri sinun tarpeitasi ja kohdettasi. Suunnitteluavun lisäksi toimitamme kalusteet käyttökohteeseen aina valmiiksi paikoilleen asennettuna. Jos käytön aikana osat kuluvat, saat kattavasta valikoimastamme myös puuttuvat varaosat. Tutustu siis kattavaan valikoimaamme ja ota yhteyttä asiantunteviin projektimyyjiimme!