No products in the cart.

Lisätarvikkeet

Laadukkaiden kalusteiden lisäksi valikoimastamme löytyy myös sekä käytännöllisiä että terveyttä edistäviä lisävarusteita toimistoon ja muihin tiloihin. Joskus pienilläkin parannuksilla saadaan työtehoa nostettua. Tutustu siis lisävarusteisiimme ja valitse tarpeisiisi sopivat vaihtoehdot.

Näytetään kaikki 3 tulosta


Seisontamatto parantaa verenkiertoa

Ovatko jalkasi rasittuneet liiasta seisomisesta työpisteelläsi? Ei huolta, löydät valikoimastamme Soft- seisontamaton, joka parantaa jalkojesi verenkiertoa. Seisontamatto sopii esimerkiksi säädettävän sähköpöydän viereen, kun töitä halutaan tehdä seisten. Soft-seisontamatossa on kahva, joten sitä on myös helppo liikutella eri työpisteiltä toiselle.

Johtokorilla johdot piiloon

Tämä toimiston ja kodin pieni, näppärä lisävaruste helpottaa siivousta ja estää johtojen irtoamisen pistorasiasta. Niin kotona kuin toimistossa sähkölaitteiden määrä on jatkuvasti lisääntynyt ja sotkuiset johtokasat valtaavat lattian. Ei enää, johtokorin ansiosta saat johdot järjestykseen!

Toimiston vakiovaruste

Lehtiötaulu on jokaisen toimiston vakiovaruste. Pyörät mahdollistavat sen siirtämisen paikasta toiseen ja jalusta on korkeussäädettävä. Magneettinen kirjoitusalusta pitää tussit ja muut tarvikkeet tallessa. Tilaa omasi ja ota paremmat kokouskäytännöt käyttöön jo tänään!