No products in the cart.

Säilytyskalusteet

Viimeistele yrityksesi toimisto laadukkailla ja käytännöllisillä säilytyskalusteilla. Kun paperit ja tavarat ovat järjestyksessä myös työteho nousee. Malleistamme löydät kestävät melamiinista valmistetut liukuovikaapit kolmella eri värivaihtoehdolla.  Tutustu myös kaapit kategorian kalusteisiin.

Näytetään kaikki 3 tulosta


Kotimaisuus kunniaan

Roller-sarjan säilytyskalusteet valmistetaan tehtaallamme Sastamalassa. Ostamalla meiltä tuet kotimaista tuotantoa. Avainlippu-tunnus kertoo, että tuote on valmistettu Suomessa. Haluamme panostaa laatuun ja kestävyyteen, joten säilytyskaluste kannattaa osta meiltä. Kestävän kehityksen periaatteita noudattaen tarjoamme myös kalusteiden huolto- ja korjauspalvelua.

Liukuovikaapit lukoilla

Onko toimistossasi papereita, joita kuuluu säilyttää lukollisessa kaapissa? Meiltä löydät ratkaisun tähänkin ongelmaan. Liukuovien ansiosta kaapin voi sijoittaa ahtaaseenkin tilaan. Pyörien avulla kalustetta voi siirtää kätevästi paikasta toiseen. Roller-liukuovikaappi on siis monella tapaa fiksu ratkaisu, kun toimistoon haetaan käytännöllisyyttä ja erinomaista laatua. Tutustu säilytyskalusteisiimme ja kysy tarvittaessa lisää tuotteistamme asiakaspalvelustamme.