No products in the cart.

Toimiston akustiikka

Melu häiritsee keskittymistä ja työn tekeminen hidastuu. Tämä avokonttoreiden ongelma on nyt ratkaistavissa toimiston akustiikkapaneeleilla ja sermeillä. Valikoimistamme löytyy niin pöytään kiinnitettäviä kuin lattialle laitettavia malleja. Valittavana on myös runsas värivalikoima, joten voit luoda myös sisustuksellisesti mielenkiintoisen toimistoympäristön. Mikä parasta akustiikkapaneelit ja sermit ovat myös kotimaista tuotantoa!

Näytetään kaikki 2 tulosta


Laadukkaat materiaalit

Sastamalainen yritys Yeseco valmistaa akustiikkatuotteensa kierrätetystä muovi- ja puukuidusta. Materiaalit ovat myös sisäilma- ja paloturvallisia. Akustoivalla materiaalilla on ISO 11654 -äänenvaimennusluokka A. Nämä laadukkaat akustiikkapaneelit ja sermit sopivat myös toimistojen lisäksi muihin julkisiin tiloihin, joissa tarvitaan äänenvaimennusta. Latvus-akustiikkapuut syntyvät yhteistyössä Niemen Tehtaiden ja Yesecon kanssa.

Valitse tarpeisiisi sopiva koko

Tarvitsetko pienen pöytämallin vai lattialle laitettavan akustiikkasermin? Kokovaihtoehdoista löydät varmasti toimistosi tarpeisiin sopivan mallin. Kun akustiikkapaneelin tai sermin koko on oikein mitoitettu, se ehkäisee parhaiten toimistossa syntyviä meluhaittoja. Jos kaipaat apua akustiikkaan liittyvissä kysymyksissä, ole yhteydessä asiakaspalveluumme!