No products in the cart.

Työtuolit

Niemen Tehtaiden toimistokalusteista löydät yritykseesi laadukkaat työtuolit. Monipuoliset säätömahdollisuudet takaavat hyvän asennon työtä tehdessä sekä lisäävät näin myös työssä viihtymistä. Hyvän työtuolin lisäksi toimistoon kannattaa hankkia myös säädettävät sähköpöydät valikoimastamme. Pyydä tarjous sopivasta kokonaisuudesta!

Näytetään kaikki 12 tulosta


Säätömekanismit tuovat mukavuutta

Erilaiset säätömahdollisuudet ottavat huomioon jokaisen yksilölliset tarpeet. Käsinojien sekä niskatuen säätö parantavat istumista ja antavat tarpeen mukaan rentouden tunteen. Monet muut säätöominaisuudet parantavat istumismukavuutta ja tekevät työn tekemisestä näin ollen helpompaa. Panosta työntekijöiden työssä jaksamiseen ja hanki yritykseesi toimistotuolit meiltä!

Uutta ilmettä toimistoon

Työtuolit parantavat ergonomian lisäksi myös toimiston viihtyvyyttä. Valitse työtuolien värivalikoimista toimiston tyyliin sopivat vaihtoehdot. Työtuoleja löytyy mustan ja harmaan lisäksi myös sinisinä. Kun verhoilukankaalta vaaditaan kestävyyttä kannattaa valita työtuoli, jonka hankauksen kesto on 100 000 Martindalea. Työtuoliemme jalkaristikot ovat väriltään joko mustat tai kromin väriset.

Pyydä tarjous

Tarvitseeko yrityksesi useamman työtuolin? Lisäksi toimistoon pitäisi saada myös asianmukaiset työpöydät ja säilytyskalusteet? Teemme toimistotilan suunnitelman ja annamme tarjouksen tuotteista. Toimiva ja viihtyisä toimisto on mahdollista toteuttaa Niemen tehtaiden monipuolisella tuotetarjonnalla ja osaavalla suunnittelupalvelulla. Ota rohkeasti yhteyttä!