No products in the cart.

Rahit

Raheillamme tuot koulu- ja päiväkotitiloihin lisää istumapaikkoja ja värikästä ilmettä. Eri muotoisista raheista lasten on helppo luoda mitä mielikuvituksellisempia maailmoja. Neli- ja Kasi-rahit ovat pehmustettuja, tukevia, mutta kevyitä siirrellä. Rahit on verhoiltu vakioverhoilukankailla, jotka kestävät hyvin kulutusta ja hylkivät likaa. Vakiokankaiden lisäksi raheja on saatavilla tilauksesta myös muilla kankailla. Pyöreistä raheista on valittavissa lasten ja aikuisten malli, joita on saatavilla kuudessa raikkaan iloisessa värissä.

Kaikki rahit valmistetaan sohvatehtaallamme Virossa. Tutustu valikoimaamme ja ota yhteyttä! Jos materiaalien ja värien valinta tuottaa päänvaivaa, niin ei hätää, meiltä saat ammattitaitoista suunnitteluapua myös kaluste- ja tilasuunnitelmien tekoon.

Näytetään kaikki 4 tulosta


Monta muotoa ja väriä

Neli- ja Kasi-rahien rungot on valmistettu kestävästä koivuvanerista, pehmuste on paloluokitukset täyttävää vaahtomuovia. Tukevat, turvalliset rahit valmistetaan sohvatehtaallamme Virossa. Kasi-rahista on saatavilla yksi koko, mutta Neli-rahissa on enemmän valinnanvaraa. Yhdeksän eri kokoisen ja neliskanttisen mallin avulla lasten on helppo luoda päiväkodin tai koulun tiloihin satu- ja mielikuvitusmaailmoja. Pyöreissä raheissa täytemateriaalina on styrox-rakeita, jotka on pakattu erilliseen sisäpussiin. Rahien pohjissa on tarrat ja vetoketju, joten täytteen määrää voi lisätä tai vähentää. Kestävällä Nevo-kankaalla verhoillun rahin päällinen on irrotettavissa, pestävissä ja vaihdettavissa.  

Saatavilla suunnitteluapua

Jos tarvitset apua kohteen materiaalien tai värien valinnassa tai vaikka kaluste- ja tilasuunnitelmien teossa, niin me autamme. Saat meiltä osaavaa, ammattitaitoista suunnitteluapua ja henkilökohtaista palvelua. Tutustu kattavaan tuotevalikoimaamme ja ota yhteyttä! Soita meille, lähetä sähköpostia tai lähetä mieltä askarruttavat kysymykset Messenger-palvelun kautta.