Välisumma: 0,01

Näytä ostoskoriKassa

Aino-nojatuoli pehmustetuilla käsinojilla

Pehmustetuilla käsinojilla varustettu Aino-nojatuoli on saatavilla useissa eri verhoiluvaihtoehdoissa.

Nojatuolin materiaalit ovat erittäin kestäviä ja ne sopivat niin kotiin kuin julkiseen tilaan. Lisäksi Aino-kalusteet ovat paloturvallisia tuotteita ja ne on testattu standardin EN 16139:2013 mukaisesti.

Tuotetunnus (SKU): Y16-2214-000

Tuotetiedot

Aino-nojatuolin kovaa kulutusta kestävät keinonahkapaikat suojaavat verhoiltuja käsinojia kulumiselta. Samalla ne luovat nojatuolille oman, yksilöllisen ilmeen.

Pehmustettujen käsinojien ansiosta Aino-nojatuolissa istumatuntuma on miellyttävän tukeva. Tuolin jämäkkä pehmuste antaa riittävästi tukea eikä upota, myös tuolista ylös nouseminen käy vaivattomasti.

Kaikki tuolin pintamateriaalit puhdistuvat helposti pyyhkimällä. Nojatuolin verhoilu on saatavilla kiinteästi verhoiltuna, kokonaan tai osittain irrotettavana ja istuinosan pehmusteeseen on myös saatavilla kosteussuoja. Irrotettava, vesipestävä verhoilu helpottaa puhtaanapitoa.

Aino-nojatuolissa on irrotettava niskatyyny, joka viimeistelee istumiskokemuksen. Niskatyynyllä saa lisätukea pään taakse ja niskoille, tarralla tuoliin kiinnitettävä tyyny on helppo säätää haluamalleen korkeudelle.

Nojatuolin runko on koivuvaneria, jalusta lakattua koivua, jalkoihin on valittavissa lakatut tai ruskeaksi petsatut koivujalat. Tuolin pehmuste on paloturvallista vaahtomuovia, 45 ja 23 kg/m3.

Tuotekuvan nojatuoli on verhoiltu erittäin kestävällä Maya-kankaalla, jonka Martindale-luku on 100 000. Vakioverhoiluväri on harmaa Maya 56 Earth tai asiakkaan toiveiden mukaan muissakin väreissä, sillä verhoiluun on valittavissa useita eri vaihtoehtoja.

Aino-nojatuolin materiaalit ovat erittäin kestäviä ja ne sopivat niin kotiin kuin julkiseen tilaan. Lisäksi Aino-kalusteet ovat paloturvallisia tuotteita ja ne on testattu standardin EN 16139:2013 mukaisesti.

Korkea Aino-rahi sopii hyvin yhteen Aino-nojatuolin kanssa. Rahi on tilattavissa erikseen.

Tuotteen mitat

Leveys: 73 cm
Syvyys: 76 cm
Korkeus: 106 cm
Istumakorkeus: 51 cm

Tekniset tiedot

Runko: Koivuvaneria
Jalusta: Lakattua koivua
Pehmuste: Paloturvallinen vaahtomuovi 45 ja 23 kg/m3
Verhoilumateriaali: Erittäin kestävä Maya-kangas, jonka Martindale-luku on 100 000
Vakioväri: Harmaa Maya 56 Earth tai asiakkaan toiveiden mukaan muissakin väreissä
Jalat: Lakattu tai ruskeaksi petsattu koivu

Saatat myös pitää...