Välisumma: 0,01

Näytä ostoskoriKassa

Aino-sohva pehmustetuilla käsinojilla

Aino-sohvaa on saatavilla 2-istuttavana eli 126 cm leveänä, jolloin sohva sopii pieneen tilaan. Kookkaampi, 3-istuttava sohva on leveydeltään 179 cm. Yhdessä sohvat muodostavat tyylikkään kokonaisuuden seniorin kotiin, palvelu- tai hoivakotiin.

Aino-sohvan jämäkkä pehmuste sekä istumakorkeus, 51 cm, helpottavat sohvalle istahtamista sekä sohvalta ylös nousemista.

 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa

Tuotetiedot

Kauniisti ja ajattomasti muotoiltu Aino-sohva koristaa kotia yksinkin, mutta se sopii myös osaksi sohvakalustoa. Aino-sohvaa on saatavilla 2-istuttavana eli 126 cm leveänä, jolloin sohva sopii pieneen tilaan. Isompi, 3-istuttava sohva on leveydeltään 179 cm. Yhdessä sohvat muodostavat tyylikkään kokonaisuuden seniorin kotiin, palvelu- tai hoivakotiin.

Aino-sohvan jämäkkä pehmuste sekä istumakorkeus, 51 cm, helpottavat sohvalle istahtamista sekä sohvalta ylös nousemista.

Aino-sohvassa on irrotettavat niskatyynyt, jotka on helppo säätää haluamalleen korkeudelle. Niskatyynyt tukevat istuessa, lehteä lukiessa tai televisiota katsoessa.

Sohvassa on käsinojissa kestävät keinonahkapaikat, jotka suojaavat likaantumiselle altista kohtaa. Samalla nahkapaikat luovat sohvalle tyylitellyn ilmeen.

Kaikki sohvan pintamateriaalit puhdistuvat helposti pyyhkimällä. Sohvan verhoilu on saatavilla kiinteästi verhoiltuna, kokonaan tai osittain irrotettavana ja istuinosan pehmusteeseen on myös saatavilla kosteussuoja. Irrotettava ja vesipestävä verhoilu helpottaa sohvan puhtaanapitoa.

Sohvan runko on koivuvaneria, jalusta koivua. Sohvaan on valittavissa kaksi jalkavaihtoehtoa: lakatut tai ruskeaksi petsatut koivujalat. Tuolin pehmuste on paloturvallista vaahtomuovia, 45 ja 23 kg/m3.

Tuotekuvan sohva on verhoiltu erittäin kestävällä Maya-kankaalla, jonka Martindale-luku on 100 000. Vakioverhoiluväri on harmaa Maya 56 Earth tai asiakkaan toiveiden mukaan muissakin väreissä, sillä verhoiluun on valittavissa useita eri vaihtoehtoja.

Aino-sohvan materiaalit ovat erittäin kestäviä ja ne sopivat niin kotiin kuin julkiseen tilaan. Lisäksi Aino-kalusteet ovat paloturvallisia tuotteita ja ne on testattu standardin EN 16139:2013 mukaisesti.

2- ja 3-istuttavaa Aino-sohvaa on lisäksi saatavilla puukäsinojilla: lakattuna tai ruskeaksi petsattuna koivuna.

Tuotteen mitat

2-istuttava sohva

Leveys: 126 cm
Syvyys: 76 cm
Korkeus: 106 cm
Istumakorkeus: 51 cm

3-istuttava sohva

Leveys: 179 cm
Syvyys: 76 cm
Korkeus: 106 cm
Istumakorkeus: 51 cm

Tekniset tiedot

Runko: Koivuvaneria
Jalusta: Lakattua koivua
Pehmuste: Paloturvallinen vaahtomuovi 45 ja 23 kg/m3
Verhoilumateriaali: Erittäin kestävä Maya-kangas, jonka Martindale-luku on 100 000
Vakioväri: Harmaa Maya 56 Earth tai asiakkaan toiveiden mukaan muissakin väreissä
Jalkavaihtoehdot: Lakattu tai ruskeaksi petsattu koivu

Saatat myös pitää...