Välisumma: 0,01

Näytä ostoskoriKassa

Ilmava-akustiikkasermit

Ilmava-akustiikkasermi estää tehokkaasti häiriöäänten leviämistä. Lisäksi sermin molemmat puolet vaimentavat tilan kaikumista tehden samalla tilasta rauhallisemman ja viihtyisämmän.

Ilmava-akustiikkasermit yhdessä Latvus-akustiikkapuiden kanssa ovat toimiva yhdistelmä meluongelmien kukistamiseen.

 

Tuotetunnus (SKU): Y21-2085

Tuotetiedot

Sastamalalainen Yeseco valmistaa ekologisia Ilmava-akustiikkapaneeleita ja -sermejä, jotka vaimentavat tehokkaasti häiritseviä ääniä sekä kaikuja.

Melu on häiritsevää, se vaikeuttaa keskittymistä ja tuottaa stressiä. Akustiikkasermit auttavat tekemään toimistoista, kouluista ja päiväkodeista rauhallisia, mutta myös viihtyisiä.

Akustiikkasermeihin on saatavilla runsaasti kangas- ja värivaihtoehtoja. Sermeissä on myös useita kiinnitysmahdollisuuksia pöytiin, valittavana on paljon kokoja pienistä pöytämalleista suuriin lattiasermeihin ja ripustettaviin sermeihin. Riippuvalla akustiikkasermillä on helppo vaimentaa lasiseinä tai ikkunapinta. Sermi kiinnitetään kattoon kiinnitysvaijerien avulla.

Akustiikkasermit on valmistettu luonnonkuidusta sekä kierrätetystä puu- ja muovikuidusta. Sermeissä käytetyt materiaalit ovat sisäilma- ja paloturvallisia. Sermien erittäin laadukkaalla, akustoivalla materiaalilla on ISO 11654 -äänenvaimennusluokka A.

Ilmava-akustiikkasermit yhdessä Latvus-akustiikkapuiden kanssa ovat toimiva yhdistelmä meluongelmien kukistamiseen tilassa kuin tilassa.

Yeseco valmistaa tuotteensa Suomessa.

Tuotteen mitat

Ilmava lattiasermin mitat

Leveys: 80 cm
Korkeus: 120 cm

Ilmava pöytäsermin mitat

Leveys: 80 cm
Korkeudet: 45/7/80 cm

Leveys: 120 cm
Korkeudet: 45/70/80 cm

Ilmava ripustettavan sermin mitat

80 x 32 cm
80 x 80 cm
120 x 40 cm
120 x 45 cm
120 x 60 cm
120 x 80 cm

Tekniset tiedot

Verhoilukangas: 100% kierrätysmateriaaleista valmistettua Convert 2000 -kangasta
Jalat: Harmaat tai kankaan väriset
Äänenvaimennusluokka: Akustoivalla materiaalilla ISO 11654 -äänenvaimennusluokka A

Saatat myös pitää...