Välisumma: 0,01

Näytä ostoskoriKassa

Isla-sohva korkea selkänoja

Kolmen istuttavassa Isla-sohvassa on korkea selkänoja. Sohvan kaikki pintamateriaalit ovat helposti pyyhkimällä puhdistettavia.

Tuotetunnus (SKU): Y16-2112-000

Tuotetiedot

Kolmen istuttavassa Isla-sohvassa on korkea selkänoja ja jämäkkä pehmuste, joka antaa hyvän tuen istuessa sekä auttaa nousemisessa. Kulutusta kestävät paikat käsinojissa. Kaikki pintamateriaalit ovat helposti pyyhkimällä puhdistettavia.

Istuimiin ja tyynyihin on mahdollisuus valita kosteussuoja ja tuplapäällinen. Lisävarusteena saatavilla tyynyvyöt. Verhoiluun on valittavissa useita eri vaihtoehtoja.

Sohvaan on valittavissa kaksi istuimen tasoa: istuin täysin vaakasuorassa, joka helpottaa nousemista tai 3 cm kallistuksella, joka parantaa istumismukavuutta.

Isla-sohvakalusteet ovat paloturvallisia tuotteita ja ne on testattu standardin EN 16139:2013 mukaisesti. Isla-sohva täyttää standardin julkitilakäyttöön vaaditut turvallisuus-, lujuus- ja kestävyysvaatimukset.

Isla-malliston toiminnallisuus ja muotoilu ovat suunnittelija Mikko Naskalin ja muotoilija Isko Lappalaisen käsialaa. Malliston tuotteet on suunniteltu ja testattu yhteistyössä hoiva-alan ammattilaisten kanssa.

Tuotteen mitat

Leveys: 170 cm
Syvyys: 61 cm
Korkeus: 105 cm
Istumakorkeus: 51 cm

Tekniset tiedot

Runko: Koivuvaneria
Jalusta: Lakattua koivua
Pehmuste: Paloturvallista vaahtomuovia (45 ja 23kg/m³)
Verhoilu: Valittavissa useita eri vaihtoehtoja

Saatat myös pitää...