Välisumma: 0,01

Näytä ostoskoriKassa

Muksu-istuintyynyt

Mukavan pyöreät ja pehmeät istuintyynyt ovat vaahtomuovia, ja ne on verhoiltu likaa hylkivällä Nevo-kankaalla. Saatavilla kuudessa pirteässä vakiovärissä tai asiakkaan toiveiden mukaan muissakin väreissä.

Istuintyynyjen päällä on kiva loikoilla tai lukea kirjaa, mutta tyynyt voi ottaa myös mukaan leikkiin.

Tyynyt saa säilytykseen istuintyynyvaunuun, joka myydään erikseen.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa

Tuotetiedot

Mukavan pehmeä, pyöreä istuintyyny on halkaisijaltaan 35 cm ja korkeudeltaan 5 cm. Istuintyynyt sopivat leikkeihin niin päiväkodissa, koulussa kuin kotonakin.

Kantokahvallinen istuintyyny on muutakin kuin istumista varten, sen voi ottaa hippaan tai vaikka piiloleikkiin mukaan – vain mielikuvitus on rajana!

Saatavilla kuudessa pirteässä vakiovärissä:  valkoinen, musta, lime, sininen, punainen ja oranssi tai asiakkaan toiveiden mukaan muissakin väreissä.

Vetoketjulliset tyynyt on päällystetty vettä hylkivällä Nevotexin Nevo-kankaalla, joka on 100% polyesteria. Kangas on säänkestävä eikä ime vettä sisäänsä, kankaan hankauksenkesto on 100 000 Martindalea. Tyynyjen sisus on vaahtomuovia.

Istuintyynyt pysyvät hyvässä järjestyksessä liikkuvassa ja lukittavassa Muksu-istuintyynyvaunussa, joka myydään erikseen.

 

Tuotteen mitat

Halkaisija: 35 cm
Korkeus: 5 cm

Tekniset tiedot

Kangas: Vettä hylkivä Nevo-kangas, 100% polyesteria
Hankauksenkesto: 100 000 Martindalea
Vakiovärit: Valkoinen, musta, lime, sininen, punainen ja oranssi tai asiakkaan toiveiden mukaan muissakin väreissä
Sisus: Vaahtomuovia
Muuta: Vesipestävä, irrotettava päällinen kantokahvalla

Saatat myös pitää...