No products in the cart.

Naulakot ja eteiskalusteet

Muunneltavasta, kotimaisesta Muksu-sarjastamme löydät eteispenkit ja naulakot päiväkotien sekä koulujen muuttuviin tarpeisiin. Päiväkoti- ja koulukalusteiden asiantuntijana tarjoamme kattavan, laajan ja monipuolisen valikoiman koivusta valmistettuja eteiskalusteita. Kalusteet ovat räätälöitävissä mitoiltaan, materiaaleiltaan ja väreiltään asiakkaan toiveista ja tarpeista riippuen.

Meiltä saat kalusteet kohteeseen valmiiksi kasattuna ja paikoilleen asennettuna, normaali toimitusaika on 6-8 viikkoa. Tarjoamme tuotteille myös huolto- ja vuokrauspalvelua sekä tarvittaessa varaosia. Ota meihin yhteyttä chatin kautta, sähköpostitse tai soita. Voit myös täyttää yhteydenottolomakkeen, niin olemme sinuun pian yhteydessä.

Näytetään kaikki 12 tulosta


Kotimaista, taattua laatua koivusta

Muksu-sarjan naulakot ja eteiskalusteet suunnitellaan ja valmistetaan omalla tehtaallamme Sastamalassa. Pääraaka-aineena Muksu-sarjan eteiskalusteissa ja naulakoissa on massiivikoivu. Koivua on käytetty raaka-aineena tuotteiden valmistuksessa jo Niemen Tehtaiden historiasta lähtien koivun suotuisien ominaisuuksien vuoksi. Koivu on materiaalina helposti työstettävä, kova, mutta taipuisa. Koivu on myös kaikille suomalaisille tuttu, turvallinen materiaali. Kaikki naulakoiden ja eteiskalusteiden valmistuksessa käytetyt materiaalit ovat turvallisia ja haitta-aineettomia, joten ne sopivat päiväkoti-ikäisille lapsille ja koululaisille.  

Muunneltava mallisto

Muksu-sarjassa on kaikkiaan 12 erilaista eteispenkki- ja naulakkomahdollisuutta. Kyseessä on kattava, muunneltava perusmallisto, joka sopii niin päiväkodin kuin koulunkin eteiseen. Malliston kalusteet ovat mitoiltaan, materiaaleiltaan ja väreiltään muunneltavissa asiakkaan toiveiden mukaan. Kalusteita on neljää erilaista versiota: eteispenkki, naulakko, naulakko lattiamallilla sekä naulakko seinäkiinnityksellä. Kaikkia kalusteitamme valmistetaan 2-, 3- ja 4-osaisina. Naulakoita ja eteiskalusteita voi yhdistellä keskenään, mutta ne on suunniteltu palvelemaan käyttäjäänsä myös yksittäisinä tuotteina.  

Huolto- ja korjauspalvelu

Toimitamme kalusteet kohteeseen valmiiksi kasattuna ja paikoilleen asennettuna. Tämä on myös turvallisuuskysymys, koska ammattilaisen asentamana kalusteet on aina kiinnitetty oikein. Asennuksen lisäksi tarjoamme kalusteille huoltopalvelua, joka on kestävän kehityksen periaatteiden mukaista. Kun toimivaa, hyväkuntoista kalustetta korjataan, tuotteen käyttövuodet lisääntyvät ja hiilijalanjälkeä hillitään. Kalusteita voi myös vuokrata, esimerkiksi 3-5 vuodeksi. Ammattimaisen korjaus- ja huoltopalvelun lisäksi saat huonekalutehtaan kattavasta, laajasta varaosavalikoimasta uudet osat tuotteeseen hukkuneiden tai vioittuneiden tilalle.